Lördag morgon...

Igår var en bra dag, humör höll i sig och efter jobbet blev det en öl på Blue Note med Mathias. Ganska chill bara. Efter det fick jag typ småspringa hem för Gustav och jag delar ju nyckel til vår lägenhet och ingen var hemma så var tvungen att öppna till honom. Springa på Oslos isiga gator efter några öl i minusgrader är ingen hit!!

Men men hem kom jag i alla fall och det blev mat och handboll. Kroatien och Frankrike slog ut Polen respektive Danmark som förväntat och säkrade sina finalplatser till imorgon söndag. Blev en lugn fredag, som vanligt. Blir oftast fest och röj på lördagar här, antingen torsdagar eller lördagar. Torsdagar orkar man dock inte om man jobbar fredagen.

Idag blev det en tidig morgon upp faktiskt, eller ja, klockan var väl 9. Blev lördagsfrukost med macka, ägg och apelsin. Frukost är bäst på hegen! Har bara suttit och snackat lite skit med Gustav och pratat om dagen. Blir en långpromenad, middag och sen kvällen är lite oviss. Tora skulle slå en signal lite senare i alla fall, skönt att prata med henne!! =)

Kvällen bjuder antingen på poker, film och chill eller kanske fest med någon av Jennys kompisar! Har dock inte bestämt oss än, får vell se vad det blir. Först nu blire duschen i alla fall.



Dance is the only art of which we ourselves are the stuff of which it is
made.


Ha det =)
/Käck


Jobb, jobb och kaffe!

Härlig fredag, toppen humör av någon anledning!
Sitter på jobbet i Oslo, på Direct Media. Hett kaffe och några telefonsamtal varjetimme, ganska skönt och lugnt!
"Tävling" på jobbet för tillfället där vinnaren går hem med vin ikväll, ser lovande ut för min del så det kan nog bli
att dela en flaska vin med mina rumskamrater och kolla en film och givetvis handbollen.

För er som inte vet så har jag varit i Oslo sen i mitten av September och ska vara här till den sista februari.
Sen bär det av hem till Kalmar igen, vet dock inte vad som händer då. Men verkar bli ganska så stilla, ska jobba lite och så sen blir det full fart på sommaren sen. Hade tänkt resa i mars men ser inte ut som att det blir så då det inte fanns någon att resa med. Får bli nästa år istället.

Skulle vell gissa att det blir en del dans när man komemr hem igen också, gud vad jag saknar den delen av mitt liv, då man står på dansgolvet och bara får vara vem man vill. Men finns mycket man saknar, sina vänner är ju en stor del!

Nu blir det en kaffe till sen tillbaka till jobbet.




Dansa som om ingen såg dig, sjung som om ingen hörde dig och lev varje
dag som om den vore din sista.
/Käck

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0